مزایا و معایب فلزیاب پالسی

مزایا و معایب فلزیاب پالسی

در متن زیر شما را با مزایا و معایب فلزیاب پالسی اشنا میکنیم:

مزایا و معایب فلزیاب پالسی

مکانیسم کارکرد در فلزیاب پالسی

مزایا و معایب فلزیاب پالسی

فلزیاب های پالسی بر خلاف فلزیاب های VLF می توانند به طور هم زمان از یک سیم پیچ به عنوان فرستنده و گیرنده استفاده کنند. البته این نکته را در نظر داشته باشید که معمولا در این نوع دستگاه ها از دو یا سه سیم پیچ استفاده می شود.در فلزیاب پالسی ابتدا جریان الکتریکی را به سیم پیچ فلزیاب انتقال داده و سپس یک پالس قوی ولی کوتاه تولید می شود. لازم به ذکر است در هر پالس یک میدان مغناطیسی کوتاه به وجود می آید که با ارسال پالس ارسالی و به پایان رسیدن آن جهت میدان مغناطیسی تغییر کرده و در مدت بسیار کوتاهی یک دامنه نوک تیز ایجاد می شود. به این دامنه پالس یا پالس برگشتی گفته می شود.

نحوه به وجود آمدن پالس برگشتی اینگونه بوده که وقتی پالس ارسالی با فلزی بر خورد می کند پالس برگشتی به وجود می آید که باعث تولید یک جریان الکتریکی کوتاه در سیم پیچ سیستم می شود. معمولا فلزیاب های پالسی می توانند در هر ثانیه ۱۰۰ پالس ایجاد کرده و ارسال کند و این پالس ها را دریافت کند. البته ممکن است تعداد این پالس ها تغییر کند.

پالس هایی که با ارسال و برخورد به اجسام فلزی تولید می شوند بسیار ضعیف بوده و سیستم تقویت کننده فلزیاب با تقویت این پالس ها آنها را به جریان مستقیم تبدیل می کند.زمانی که فلزیاب پالسی از روی شئ فلزی عبور می کند مولد صوتی که در خروجی القای فلزیاب نصب شده دچار تغییر صدا می شود و دستگاه با این هشدار نشان می دهد که به جسم فلزی بر خورده است. در سیستم این نوع فلزیاب ها می توان به این نکته اشاره کرد که فلزیاب های پالسی نیاز به دو کویل مجزا ندارند و یک کویل در سایزهای مختلف می تواند هم به عنوان فرستنده و هم گیرنده عمل کند. این تکنولوژی با استفاده از یک سیم پیچ شارژ پالس های جریانرا نشان دهد.

در فلزیاب پالسی هر پالس یک میدان مغناطیسی دارد و هنگام خاموش شدن پالس، این میدان مغناطیسی از بین می رود. همین امر باعث می شود که یک دامنه شیب دار در کویل به وجود بیاید که باعث به وجود آمدن جریانی در کویل به نام (back emf) می شود. هنگامی که جسم فلزی در اطراف میدان مغناظیسی سیم پیچ حضور دارد یک میدان مغناطیسی مخالف توسط پالس ایجاد شده سپس سیستم پیش تقویت کننده دستگاه موج به وجود آمده را تقویت کرده و به قسمت صوتی دستگاه انتقال می دهد در نتیجه دستگاه هشدار داده و نشان می دهد که جسم فلزی را شناسایی کرده است.

مزایای فلزیاب های پالسی

از مزیت های قابل توجه این نوع فلزیاب ها می توان به حساس نبودن آنها در برابر کانی های داخل زمین اشاره کرد که بر خلاف نمونه های دیگر هشداری در برابر این نوع مواد نمی دهد. همچنین این دستگاه ها عمق زنی بیشتری نسبت به بعضی فلزیاب های دیگر نظیر فلزیاب های (VLF) دارند. عمق زنی سیستم های پالسی بین ۳ تا ۵ متر تایین شده است.

معایب این دستگاه ها

سیستم تفکیک این فلزیاب ها در پیدا کردن قطعات بسیار ریز ضعیف تر از فلزیاب های vlf عمل می کند و به صورت کلی نیز در تفکیک کردن فلزات از یکدیگر راندمان پایین تری نسبت به فلزیاب های فرکانس پایین دارند. مورد دیگر مصرف باتری در این دستگاه ها می باشد. مصرف باتری در فلزیاب های پالسی به دلیل ماهیت و نحوه عملکرد آنها بیشتر از سایر سیستم ها می باشد.

نکته : اگر قصد شما از خرید دستگاه گنج یاب پیدا کردن دفینه های باستانی می باشد پیشنهاد ما به شما استفاده از گنج یاب پالسی می باشد زیرا به دلیل حساسیت کمتر به کانی های معدنی با خاک ایران سازگارتر بوده و همچنین عمق قابل دسترس با آنها چندین برابر فلزیابهای vlf است

خدمات پس از فروش :

بعد از اطمینان از اصالت و سالم بودن دستگاه حتما این به این نکته توجه کنید که شرکتی که دستگاه را از

آن خرید میکینید دارای خدمات پس از فروش باشد تا در صورتی که بعد از خرید احتیاج به قطعه و یا آموزش

داشتید بتوانید با شرکت مورد نظر تماس بگیرید و یا حتی بتوانید دستگاه خود را ارتقا دهید .

جهت ارتباط با کارشناسان ما و خرید فلزیاب با ما تماس بگیرید

۰۹۳۵۵۷۰۹۲۹۲

۰۹۱۹۹۸۸۵۴۰۰

محتوا پیشنهادی

فلزیاب AQUAPULSE AQ1B ساخت انگلستان

فلزیاب AQUAPULSE AQ1B ساخت انگلستان

فلزیاب آکواپالس ساخت انگلستان فلزیاب Aquapulse AQ1B ساخت شرکت آکوا اسکن انگلستان است، که به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × یک =

Call Now Button